Caravanes segona mà

Español Català

Avís legal

Portada > Avís legal

GREMCAR
Avda. Europa, 21 08401 Granollers
Tel. 93 860 47 00 Fax 93 860 47 03
CIF G-58087875
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 100, foli 49, fulla 2ª, inscripción 3ª

  • InfoCaravaning.com no es fa responsable de la informació o continguts que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin depenents de InfoCaravaning.com.
  • Les imatges, gràfics o continguts textuals són propietat de InfoCaravaning.com

Aquestes imatges o texts, total o parcialment, no podran ésser reproduïts, duplicats, copiats o comercialitzats sense el consentiment exprés i per escrit de InfoCaravaning.com. L'incompliment d'aquesta normativa és una infracció castigada per la legislació vigent.

POLÍTICA DE PRIVACITAT (LOPD)

InfoCaravaning.com realitzarà un estricte compliment de la normativa vigent en cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adoptarà les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

  • InfoCaravaning.com es compromet a mantenir tots les dades que ens faciliten els nostres usuaris en la màxima confidencialitat i a no subministrar-los a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal de la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre).
  • L'usuari del web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza a InfoCaravaning.com a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús correcte.
  • L'usuari del web que faciliti dades de caràcter personal a InfoCaravaning.com podrà exercir al seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, en cas de que ho sol·liciti a les oficines de InfoCaravaning.com.

GREMCAR - Gremi de Empresaris de Caravàning de Catalunya. Av, Europa, 21 - 08401 Granollers (Barcelona)

Perception + GestorDeContenidos.com